In English

Työpajat

Coneissa järjestetään myös useita työpajoja! Katso tarkemmat tiedot ohjelmakuvauksista. Joihinkin työpajoihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten niihin pitää ilmoittautua ennakkoon infopisteessä. Useimmat työpajoista perivät pienen maksun kustannustensa peittämiseksi. Tervetuloa!

Piirustuskilpailu

Finncon-Animeconin yhteydessä järjestetään Temperan sponsoroima piirustuskilpailu. Kilpailun teemana on tänä vuonna "Retro". Kilpailuun voi osallistua conin aikana hakemalla infopisteestä leimattu, virallinen kilpailupaperi ja palauttamalla piirustus infoon ennen kello 14 sunnuntaina. Tyyli ja tekniikka ovat vapaita, omat piirustusvälineet on hyvä ottaa mukaan, mutta kyniä voi myös lainata Infosta. Voittajat valitsee conitean valitsema tuomaristo. Kirjoita kilpailutyösi taakse oma nimesi ja yhteystietosi.

Palkinnot:
1. palkinto Copic Sketch 36 kynän setti (ovh 192,-)
2. palkinto Copic Ciao manga-lajitelma 20 kynää (ovh 61,-)
3. palkinto Copic Ciao ihonvärit 12 kynää (ovh 39,-)

Lisätietoja kilpailusta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

KaffeKlatch

Oletko aina halunnut jutella Finnconin tai Animeconin kunniavieraan kanssa kaikessa rauhassa? Kysyä juuri niitä mieltä vaivanneita kysymyksiä? Osallistu siis KaffeKlatchiin! KaffeKlatch on vapaamuotoinen keskusteluhetki (n.45 min) kunniavieraan kanssa kahvilassa. Jotta Klatch saadaan pidettyä toimivana, on sinne ilmoittauduttava etukäteen infopisteessä ja vain 10 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Toimi siis nopeasti! Kunniavieraiden KaffeKlatchien aikataulut löytyvät ohjelmakartasta. (Kahvin juonti vapaaehtoista.)

Finnconin iltabileet

Finnconin iltabileet järjestetään lauantai-iltana Telakalla, osoitteessa Tullikamarin aukio 3. Sisäänpääsy alkaa kello 20, ohjelma noin kello 22 tienoissa. Perinteiseen tapaan tarjolla naamiaiskilpailu (ja hieman muutakin ohjelmaa)! Sisäänpääsy 2 euroa, naamiaispuvussa ilmaiseksi. Iltabilepaikan (ja iltabileiden) luonteesta johtuen K-18.

Ilmoittaudu naamiaisiin lähettämällä osallistujan nimi, hahmon nimi ja mistä hahmo kotoisin, yhteystiedot (sähköposti ja mahdollisesti myös puh. numero) osoitteeseen leena.peippo mail.mamk.fi. Myös paikan päällä voi ilmoittautua naamiaiskilpailuun ja naamiaisiin voi toki osallistua kilpailemattakin.

Animeconin ikärajattomat (ja päihteettömät) iltabileet järjestetään lauantai-iltana Tampere-talolla. Katso lisätietoa Animeconin sivuilta.

Jordan-lätkä

Jo perinteeksi muodostunut, Robert Jordanin tuotantoa epäkunnioittavasti kohteleva urheilu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa kirjailijan poisnukkumisen jälkeen sunnuntaina kello 14 alkaen Tampere-talon ja Sorsapuiston välisellä laatoitetulla alueella. Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla ohjelmanumeron alkaessa.